Vissen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Vissen

In de op een na laatste maand van het jaar is het goed om nog eenmaal te onderzoeken wie je echte vrienden zijn en wat voor jou de kern van vriendschap is. Met wie voel jij je echt verbonden? Welke plek wil je dat deze vriendschappen in je leven innemen? Probeer meer face to face contact te hebben en minder via mobiel of online. Het is belangrijk dat je elkaar in de ogen kijkt om vanuit een pure emotie tegen elkaar te zeggen wat je te zeggen hebt. Dat kan soms spannend zijn, want als Vissen neig je soms een beetje naar het uit de weg gaan van intense gevoelens. Je kunt ook tot een prachtige versmelting komen op zielsniveau. Ja, zelfs met iemand die nog niet zolang geleden een ‘vijand’ was. Het is Pluto’s manier om jou een cadeau te geven.

Neptunus zorgt ondertussen voor een enorme fijngevoeligheid op lichamelijk niveau. Dat kan prachtig zijn als je anderen wilt helpen, maar je zou ook ineens last kunnen krijgen van een vervelende allergie of wat sneller dan normaal overprikkeld raken. Luister dus heel goed naar jezelf, en zoek de stilte op als dat nodig is om tot rust te komen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou