Waterman, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Waterman

In november is het belangrijk om contact te leggen met je hogere zelf. Misschien dat je de laatste tijd het gevoel hebt dat dit contact ‘eenzijdig’ is verbroken. Daardoor zou jij je bij vlagen eenzaam kunnen voelen op een existentiële manier. Alsof de basis onder je bestaan uit is. Dat contact gaat natuurlijk niet per telefoon of via social media. Sterker nog, dat laatste is misschien zelfs de belangrijkste oorzaak dat je het contact bent verloren.

Je zoekt het misschien te veel op aarde, bij anderen en te weinig bij jezelf. Meditatie en stilte kunnen een stap in de goede richting zijn. Misschien kun je een nieuwe vorm van mediteren verkennen. Zorg wel voor een goede structuur, dagelijks of wekelijks. Een incidentele sessie is waarschijnlijk niet genoeg. Neptunus wil je verder uitnodigen om eens diep te kijken in de enorme schatkist aan talenten die tot jouw beschikking staat. Laat je verbeelding spreken. Is er een kwaliteit die je over het hoofd ziet? Een kwaliteit die kan zorgen voor meer plezier en kleur in je leven? Wat houdt je tegen om er iets mee te doen? Bescheidenheid, onzekerheid of gewoon een gebrek aan tijd? Ook aan dat laatste kun je iets doen…

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou