Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor november 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor november 2023

November is de maand waarin we vieren dat de zielen van mensen die we verloren hebben in een of andere vorm bij ons zijn. De planten trekken zich terug in de donkere aarde en ook wij komen tot rust en inkeer. Neptunus en Pluto verenigen hun magie om ons te inspireren.

Maandhoroscoop november 2023: Weegschaal

Je zou het gevoel kunnen hebben dat woede of verdriet uit het verleden steeds opnieuw terugkomen, alsof je in cirkeltjes draait. Je kunt ertegen vechten, maar dat is geen succesrecept. Je emoties willen gevoeld worden, tot op de bodem. Dat vind je misschien lastig, want als Weegschaal houd je het liever zoveel mogelijk plezierig en harmonieus. Maar Pluto vraagt nog één keer om je te richten op de bron van je pijn, voordat hij volgend jaar verhuist naar Waterman. Wees niet bang om je emoties de ruimte te geven en wees ook niet bang om ruimte en tijd te vragen aan anderen, als je behoefte hebt om even alleen te zijn en een potje te huilen. Gewoon die laatste tranen laten lopen en dan ontspanning vinden, omdat je kunt voelen dat je dit hoofdstuk echt kunt afsluiten.

Neptunus is er ook nog. Die zegt dat je deze maand manieren zou kunnen vinden om met meer fantasie en inspiratie je dagelijkse werkzaamheden en taken te vervullen. Of dat nu gaat over stofzuigen met muziek op of bezieling tijdens het sturen van rekeningen omdat je tot in het diepst van je wezen beseft waarvoor je het doet, dat is aan jou.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou