Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Boogschutter

Met Venus in de zone van je carrière kun je deze maand waardevolle contacten leggen. Vooral in de wereld van de musea, dans, kunst, schoonheid en horeca kan dat bijzonder goed uitpakken, maar ook op elk ander terrein maak je een goede indruk. Met Venus in Maagd speelt altijd het verlangen om het perfect te doen, om een verpletterende eerste indruk te maken op anderen. Kleding, goede manieren; je kunt je erg druk maken over het belang ervan. Vooral als het gaat om een eerste ontmoeting of een sollicitatie. Besef dat als Venus je helpt zoals nu, je charme en glimlach zo groot zijn dat een klein vlekje op je outfit wel over het hoofd wordt gezien.

Probeer je te concentreren op de inhoud, op wat jij te bieden hebt. En dat is veel! Je inzet en liefde voor het vak bijvoorbeeld. Ook goed om te weten: je reputatie snelt – op een positieve manier – voor je uit. Anderen kunnen als kruiwagen dienen, jou aanprijzen als diegene die perfect geschikt is voor een bepaalde taak of functie. Als jij je iets bescheidener opstelt dan men van je gewend is, kan dat dus helemaal geen kwaad. Je kwaliteiten laten zich niet verstoppen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou