Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Kreeft

Oktober is voor jou een maand waarin contacten en gesprekken uitermate prettig kunnen verlopen. Dat komt doordat Venus zich bekommert om jouw communicatieve vaardigheden. Dan lukt het je in gesprekken om precies duidelijk te maken wat voor jou belangrijk is, zonder dat anderen zich aangevallen voelen of jou niet begrijpen. Je brengt de dingen ontzettend charmant en weet anderen om je vingers te winden. Ook kun je merken dat je meer geduld hebt om naar het verhaal en de argumenten van de ander te luisteren. Gesprekken krijgen zo een liefdevol verloop en dat brengt jou rust en tevredenheid. Ook fijn: misschien denk je weleens ‘ik had dit nog willen zeggen maar nu is het te laat’, maar dankzij Venus in Maagd is er geen detail dat aan je aandacht ontsnapt, elk puntje wordt op de ‘i’ gezet. Is er een broer of zus die je al een tijdje minder aandacht hebt gegeven, dan zou je in oktober de banden kunnen verstevigen door bij elkaar te komen. Waarschijnlijk heeft hij of zij veel meer interesse in je dan je verwacht. Er kunnen ook prettige ontmoetingen plaatsvinden met mensen in de buurt. Een goede buur blijkt letterlijk beter dan een verre vriend.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou