Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Leeuw

Probeer in oktober op zijn minst een bezoek te brengen aan een vintagewinkel of rommelmarkt. Venus in Maagd geeft jou liefde en een oog voor de waarde van kleine dingen. En dan zou je zomaar eens thuis kunnen komen met iets wat een soort belegging is, al gaat het er op de eerste plaats om dat je er blij van wordt, dat je hart er een sprongetje van maakt. Venus pakt vooral uit op het vlak van de materie. Schoonheid en mooie spullen geven jou een gevoel van veiligheid. Venus probeert ook jouw aandacht te vestigen op talenten waar je misschien normaal niet zoveel aandacht aan besteedt maar die wel degelijk deel uitmaken van de persoon die je bent. Je gevoel voor schoonheid, je zorgvuldigheid in liefde en relaties, je vermogen om het anderen naar de zin te maken; het is er allemaal, als je maar goed kijkt. Beauty is in the eye of the beholder. Venus wil je motiveren om die schoonheid vooral in de spiegel te zien. En ja, met Venus in Maagd dwaalt je blik dan al snel af naar de kleine imperfecties, maar dan is het de kunst om ook die te omarmen en lief te hebben.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou