Maagd, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Maagd

Met Venus in je eigen teken beleef je een prachtige oktobermaand, waarin je de tijd zou ‘moeten’ nemen om zowel de liefde voor je partner als de liefde voor jezelf te vieren. Dat mag heel concreet en lijfelijk zijn. Denk aan massages of samen een verwenweekend houden in een fijn wellness-hotel. Ook een bezoek aan een schoonheidssalon hoort bij Venus. De verzorging van huid en haar gaat over veel meer dan uiterlijkheden. Het gaat over blij zijn met jezelf, in de spiegel kijken en genieten van wat je ziet, het mooiste en beste in jezelf tevoorschijn toveren. Venus dient daarbij als je grote voorbeeld en inspiratie. Zij is het universele symbool van vrouwelijke schoonheid. Wil je toch iets dieper gaan, dan is het misschien tijd om eens anders te kijken naar de manier waarop je eet. Als je ook zo’n Maagd bent die vooral denkt in voedingsstoffen, calorieën en functies van voedsel, dan is dit een goed moment om meer aandacht te schenken aan de culinaire kwaliteit van voeding. Wat je met liefde bereidt, heeft voedingswaarde van een andere orde. Die orde heeft niks te maken met vitamines, maar alles met aandacht, smaak en je zintuigen. Probeer daar meer oog voor te hebben.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou