Ram, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Ram

Venus in Maagd nodigt jou uit om de schoonheid en het plezier te ontdekken in je dagelijkse rituelen en werkzaamheden. Van koken tot de administratie doen: probeer te genieten van het opgeruimde gevoel dat je ervan krijgt en probeer deze taken met extra liefde te vervullen. Besteed aandacht aan de manier waarop je het eten serveert, de bedden opmaakt (een bloem op je kussen!) en nodig op die manier meer liefde uit in je leven. Misschien denk je dat deze kleine dingen niet belangrijk zijn, maar zoals al eens is bezongen, zijn het de kleine dingen die het doen. Deze maand is een portie eigenliefde ook belangrijk. Met Venus in Maagd kun je dat vormgeven door jezelf te trakteren op een dagje wellness, een uitvoerig bad, een massage of een andere manier om je lichaam ontspanning en aandacht te geven. Spiritualiteit groeit als je stevige wortels hebt in de aarde. Verder zou je aandacht kunnen besteden aan de geuren waarmee je jezelf omringt. Zijn die kunstmatig of natuurlijk? Ervaar jij de geur in huis als je binnenkomt als prettig, of zou je iets kunnen doen om de geur te verbeteren? (Denk aan vochtige kelders of vuilnisbakken op de verkeerde plek.)

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou