Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Schorpioen

Venus laat zich van haar beste kant zien in je vriendenkring. Of beter: vriendinnenkring, want Venus is de planeet van vrouwen en het vrouwelijke in ieder mens. Je vindt het heerlijk om je te omringen met vrouwelijke personen, mensen die het belangrijk vinden om bezig te zijn met schoonheid, van het leven genieten, musici et cetera. Omdat Venus in Maagd staat, komt het wel ontzettend precies wie je wel en wie je niet tot je inner circle rekent. Daar kun je echt een punt van maken. Vooral als je afspreekt met een groepje vriend(inn)en, kun jij diegene zijn die het belangrijk vindt dat iedereen ‘past’ in het geheel. Tegelijkertijd kan het lastig zijn om dat naar voren te brengen, want je wilt ook niet bekend staan als ‘moeilijk’ of intolerant. Maar je weet gewoon dat de sfeer pas echt goed is, als de samenstelling van het gezelschap klopt. Het beste is om zelf een feestje te organiseren en zo de uitnodigingen in de hand te houden. Je zult zien dat het samenzijn dan perfect verloopt. Verder zou je betrokken kunnen raken bij een conflict tussen twee vriend(inn)en. Je weet te benoemen waar de schoen wringt en speelt voor vredesduif.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou