Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Stier

Als Venus-sterrenbeeld geniet jij meestal enorm van de oktobermaand. Iets in de lucht, in de natuur en in de geuren buiten, raakt jou op een diep en bijna dierlijk niveau. Misschien maakt het je ook wat melancholiek, omdat het licht langzaam terugtrekt, maar zelfs die stemming past op een bepaalde manier bij je. Je kunt het gevoel hebben dat je weer thuis bent, na een hectische zomer vol prikkels en indrukken. Venus in Maagd nodigt je uit om aandacht te besteden aan je creatieve kant. Aan het vormgeven van je fantasie, je gevoel voor stijl en schoonheid. Probeer daar de tijd voor te nemen. Kies een mooi project dat je misschien al een tijd voor je uitschuift en plan een aantal dagen of een weekend waarin je daar met je volledige aandacht aan kunt werken, zonder onderbrekingen, zonder stoorzenders. Misschien staat er een mooi portret op je ezel te wachten. Het kan ook een theaterstuk of een musical zijn die je samen met anderen zou willen opvoeren. Alleen jij weet waarvan je creatieve hart sneller gaat kloppen. Het gaat er niet om wat je doet, als je het maar doet, want Venus laat de inspiratie en esthetische gevoelens optimaal stromen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou