Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Tweelingen

Venus bevindt zich in oktober op de plaats die voor jou het symbool is van familie, huis en haard. Daarom kan het zijn dat je een sterk verlangen voelt om je directe omgeving, je woonruimte of tuin op te knappen en mooier te maken. Je kunt daarbij enorm in de details duiken. De kleuren en materialen die je prettig vindt, moeten kloppen en bij elkaar passen. Het komt allemaal ontzettend precies door de invloed van het teken Maagd. Probeer ook een beetje toe te laten dat het niet allemaal zo perfect hoeft. Het geluk zit hem vooral in de vernieuwing en het huiselijke gevoel dat je ermee creëert. Verder is dit ook een goede periode om samen met je familie iets te ondernemen. Misschien zou je, naar het voorbeeld van de VS, eens een Thanksgiving kunnen organiseren, waarbij je bij elkaar komt om samen te vieren waarvoor je dankbaar bent. Je zult merken dat je meer verbondenheid en waardering voelt voor je familie dan normaal. Simpelweg door erbij stil te staan en tijd met elkaar te delen, ontdek je weer hoe waardevol de mensen zijn die jou al je hele leven kennen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou