Vissen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Vissen

Als de planeet van de liefde zich bevindt in het teken dat jouw tegenpool vertegenwoordigt, dan kondigt dat een maand aan waarin je overstroomt van de warme gevoelens voor je partner. En omgekeerd. Ook voor single Vissen belooft deze planeetstand zeer prettige ervaringen waarbij elke ontmoeting baadt in het kaarslicht. Als er conflicten zijn met je partner, is dit de periode om het bij te leggen. Let op: Venus in Maagd kan ervoor zorgen dat je nog iets te veel zout legt op alle slakken. Probeer zuinig te zijn op de goede wil van je partner. Het is voor hem of haar misschien al heel wat om ‘het spijt me’ te zeggen. Probeer dat in ontvangst te nemen, zonder nog even je gelijk te willen halen. Dan is er niets meer wat de harmonie in de weg staat.

Overigens kan deze mooie invloed van Venus zich uitstrekken tot zakelijke partners en conflicten. Mocht je al met een voet in de rechtszaal staan, dan komt er misschien wel een prettige oplossing, bijvoorbeeld met de hulp van een mediator. Ook dan geldt: probeer niet in elk detail je zin te krijgen en blijf naar het grote plaatje kijken. Dan kun je op een prettige manier verder.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou