Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2023

In oktober trekt de natuur zijn warme oranje-gele mantel aan om zich voor te bereiden op de winter. Het sterrenbeeld van oktober is Weegschaal en de bijbehorende planeet is Venus, die we verbinden met schoonheid en relaties. Venus staat het grootste deel van oktober in Maagd. Wat betekent de oktoberpositie van Venus voor jou?

Maandhoroscoop oktober 2023: Weegschaal

Venus in Maagd lokt jou naar je innerlijke wereld, naar de schoonheid van de stilte en de afzondering. Ze helpt je om magische momenten te vinden als je alleen bent in de natuur. Het advies is dan ook om de wandelschoenen aan te trekken en er minstens één keer in je eentje op uit te gaan. De zee en het bos zijn de plekken waar je, ondanks het geruis van de golven of bladeren in de wind, de meeste stilte zult vinden.

Verder kun je een sterk verlangen voelen om spirituele ervaringen met anderen te delen, maar het kan moeite kosten om de juiste woorden te vinden. Je kunt ook de behoefte voelen om de liefde op een spiritueel niveau te beleven. Dat wil zeggen: minder lichamelijk, meer vanuit een sterk besef dat er geen woorden nodig zijn om te weten wat je voor elkaar voelt en vanuit een diep weten dat de liefde niet alleen hier op aarde en in dit leven is, maar veel meer omvattend is. ’s Nachts, als je droomt, kun je een sterk gevoel van schoonheid en harmonie ervaren. Je kunt diep in verwondering zijn over wat je ziet of hoort. Muziek en beelden die bovenaards zijn, zo mooi.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou