Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Boogschutter

Je bent deze maand veel bezig met de vraag of je wel voldoende erkenning krijgt voor je prestaties en of je wel goed genoeg bent. Dat kan echt het onderwerp van een hoop gepieker worden. Door Mercurius in Maagd kunnen zelfs de kleinste signalen van afwijzing ervaren worden als een enorme afgang. Je hebt al snel het gevoel dat je iets verkeerd hebt gedaan of niet genoeg je best hebt gedaan. Je maakt het jezelf kortom een beetje moeilijk en ‘presteren’ veel te belangrijk. Probeer te ontspannen en te accepteren dat iedereen fouten maakt. Met een open mind kun je deze maand juist ontzettend veel nieuwe dingen leren die met je werk te maken hebben, waardoor je weer een stukje beter wordt. Sowieso zou het goed zijn om je te richten op een studie waarmee je verder kunt komen.

Saturnus in Vissen kan ervoor zorgen dat je thuis niet alle steun krijgt die je zou willen. Of misschien is er een huisdier of familielid dat jouw aandacht nodig heeft. Aandacht die ten koste kan gaan van je werk, waardoor je soms het gevoel hebt dat je op beide vlakken tekort schiet. Met schuldgevoel schiet je niets op: je doet wat je kunt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou