Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Kreeft

Mocht communicatie een grote rol spelen in je werk, dan ben je deze maand helemaal in je element (en dat is water, het element van de emotie). Je brengt mensen in contact die elkaar op weg helpen, je bedenkt hoe je gevoelige informatie het beste kunt overbrengen zonder mensen te kwetsen, door de keus van pure en subtiele woorden. Tegelijk kun je enorm gedetailleerd en zakelijk zijn, zonder oordelen, zonder partij kiezen op een prettige, eerlijke manier.

Dat roept ongetwijfeld bewondering en waardering op bij collega’s. De vraag is echter of je zelf nog gelooft in wat je doet. Kun je nog achter de ‘bedrijfsfilosofie’ staan? Geloof je dat je op deze manier kunt bijdragen aan een betere wereld? Als het antwoord ‘nee’ is, welke conclusie zou je dan moeten trekken? Saturnus in Vissen confronteert je met deze belangrijke vragen. Want hoe mooi je het ook kunt verpakken, het moet kloppen met je innerlijke waarheid, anders voelt het niet goed. Dan zit er misschien maar een ding op: afscheid nemen van de zaken die niet passen binnen het ideaal waarin je gelooft. Dat is lastig, want je wilt collega’s niet teleurstellen of confronteren. Toch is het belangrijkste dat je luistert naar je innerlijke waarheid.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou