Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Leeuw

Het zou fijn zijn als je de komende maand binnen je werk de mogelijkheid krijgt om belangrijke beslissingen te nemen op financieel gebied. Jij bent er momenteel goed in om budgetten te bewaken, uitgaven te controleren en slimme investeringen te doen. Er is geen detail dat aan jouw controlerende ogen ontsnapt. Als een soort schatbewaarder van de dierenriem. Dat heb je te danken aan Mercurius in het aardse teken Maagd. Je zou zelfs een nieuw talent op financieel gebied bij jezelf kunnen aanboren. Dat vraagt veel reken- en denkwerk. Meestal vind je dat niet zo interessant, maar momenteel kun je ontdekken dat je zo ‘goud geld’ kunt maken en dan kun je enorm gefascineerd raken. En ja, goud is toevallig jouw favoriete metaal…

Spanning kan ontstaan als je moet beslissen over het geld van anderen, bijvoorbeeld in een gezamenlijk bedrijf of vanwege een erfenis. Dat kan voelen als een té zware verantwoordelijkheid. Weliswaar ben je integer genoeg om hier goed mee om te gaan, maar de angst om fouten te maken, kan groot zijn. Daarnaast kan het lastig zijn om materiële waardes te verenigen met spirituele. Het lijkt alsof die twee steeds in tegenspraak zijn met elkaar.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou