Maagd, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Maagd

Het gaat allemaal perfect op je werk zolang je deze maand je eigen gang kunt gaan. Je wil je eigen beslissingen nemen en zelfstandig kunnen opereren. Dan ben je op je best en is er geen detail dat aan je aandacht ontsnapt. Goed nieuws dus, voor kleine zelfstandige Maagden of Maagden met een eigen bedrijf. Je geniet ervan snel te kunne schakelen. En je merkt ook dat je niet bang bent om beslissingen in je eentje te nemen. Natuurlijk wil je best wat meningen horen van anderen. De communicatieve planeet Mercurius zorgt dat je openstaat voor uitwisseling. Toch laat jij je uiteindelijk niet beïnvloeden door de mening van anderen en doe je wat jou het beste lijkt.

Het kan ingewikkeld worden als je moet samenwerken. Dan kun je de ander ervaren als te autoritair, te paternalistisch. Je hebt behoefte aan iemand die op gelijke voet staat, niet aan iemand die boven je probeert te staan. Ook kan het lijken alsof de ander jou niet voldoende betrekt in zijn of haar plannen of zich onbereikbaar opstelt. Jij probeert contact te krijgen en de ander lijkt niet te reageren. Frustrerend misschien, maar concentreer je op de zaken waarmee jij zelfstandig vooruit kunt, dat is het prettigst.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou