Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Ram

Mercurius bevindt zich op de plek waar jouw gevoel voor structuur en orde huist. Dat zorgt in september voor een enorme inzet en de behoefte om alle details perfect uit te werken. Maar als Ram ben je van nature ook iemand die houdt van een hoog tempo. Dat kan het gevoel geven dat je in een spagaat zit: het is of alles langzaam maar perfect doen, of in hoog tempo doorwerken en allerlei eindjes laten slingeren. Dat levert de nodige kritiek op en daar kun je nu net even niet tegen, wat een zeker gevoel van frustratie oplevert. Ondanks dat kun je toch veel gedaan krijgen.

Wat verder goed is om bij stil te staan, is dat Saturnus in Vissen jou de behoefte geeft om in je werk dingen te doen die betekenis hebben, spiritueel gezien of voor andere mensen. Als je alleen maar werkt voor geld of aanzien, kan dat deze maand tot een gevoel van leegte leiden. Er moet iets veranderen, je wilt echt iets bijdragen aan de wereld. Geeft je werk jou al wel de nodige (spirituele) voldoening, dan kun je merken dat het tijd is om de lat voor jezelf hoger te leggen en jezelf uit te dagen om offers te brengen. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou