Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Schorpioen

Je bent in september het meest in je element als werken de mogelijkheid biedt om véél contacten te leggen en te netwerken. Niet alleen een-op-een, maar ook tussen organisaties. Je ziet namelijk heel helder dat je grote samenwerkingsverbanden nodig hebt om ‘iets groots’ te bereiken. Dat het nodig is om idealen te delen en er samen aan te werken. Dat is momenteel de manier waarop jij kunt laten zien wat je waard bent. Dit is de impact van de contactuele planeet Mercurius. Hierdoor kun je ook snel schakelen van idealen naar praktische stappen, naar wat er concreet gedaan moet worden. Dat levert je veel waardering op.

Net als bij anderen zit de uitdaging deze maand in de positie van Saturnus in Vissen. Dat betekent dat jij je beperkt kunt voelen in je creativiteit en zelfexpressie. Soms heb je het gevoel te veel te moeten meelopen in de groep, in wat in de politiek de ‘partijdiscipline’ heet. Er is te weinig ruimte voor je individuele inbreng en je unieke kwaliteiten. De kunst is om je niet te concentreren op dat gevoel, maar om een uitlaatklep te vinden voor het verlangen om te schitteren op jouw eigen manier. Dat kan bijvoorbeeld in je vrije tijd, door je bezig te houden met een of andere vorm van kunst. Wat dacht je van schilderen, dichten of acteren?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou