Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Steenbok

Je zou deze maand tot de conclusie kunnen komen dat je meer kennis nodig hebt om je binnen je werk verder te ontwikkelen. En dan gaat het waarschijnlijk om een praktische en toegepaste vorm van kennis. Over kruiden of databasemanagement. Iets met veel details, cijfertjes, feitjes of een enorm gepuzzel. Mercurius helpt jou om je te concentreren en snel veel informatie tot je te nemen, dus begin zo snel mogelijk met deze studie, liefst ook nog in september. Deze kennis is waarschijnlijk het begin van allerlei mooie mogelijkheden om in je carrière te groeien.

Het enige waarmee je de komende tijd zou kunnen worstelen is het ontbreken van een breder perspectief waarin je al die feiten en weetjes kunt plaatsen. Je kunt behoefte hebben aan een diepere, spirituele waarheid, een overkoepelende filosofie waardoor je de dingen met elkaar kunt verbinden en ze beter kunt doorgronden. Als de studie daarop geen antwoord heeft, zou je kunnen denken aan zelfstudie of een retraite. Grijp de boeken of ga naar een plek (een museum, stiltecentrum of congres) waar je je kennis kunt uitdiepen. Dat kan je inspireren om tot een visie te komen die je uiteindelijk in je werk een plek kunt geven.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou