Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Stier

Voor jou is werk deze maand sterk vervlochten met plezier maken. Vooral als er iets op je pad komt waarbij je wordt uitgedaagd om op een unieke, eigen manier te communiceren dan kun je tot bijzonder mooie dingen komen. Ook zou je iets moois tot stand kunnen brengen in het contact met kinderen. Meer dan anders begrijp je hun belevingswereld en hoe je ze moet aanspreken om ze te motiveren. Dat heeft ook te maken met je eigen speelsheid die via het werk de ruimte zou kunnen krijgen. En is schrijven onderdeel van je werk, dan kom je ook tot een prachtig resultaat.

Saturnus laat zien op welke gebieden je het deze maand juist lastig hebt. Dat gaat bij uitstek over werk. Je kunt je op het werk geïsoleerd voelen en het gevoel hebben dat je te weinig steun krijgt van leidinggevenden of collega’s. Het kan voelen alsof je er alleen voor staat. Wat de inhoud betreft, heb je het dus enorm naar je zin, maar de omgeving schiet voor jouw gevoel tekort. Het helpt als je van je laat horen. Geef bijvoorbeeld aan dat je meer ondersteuning wilt. Het feit dat er naar je geluisterd wordt en dat anderen hun best doen om je te helpen, is al een hele troost.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou