Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Tweelingen

De focus ligt momenteel bij het prettig houden of maken van je werkomgeving. Je zoekt naar manieren om op kantoor of dergelijke het ‘thuisgevoel’ te verbeteren. Dat zit hem deels in een betere communicatie met collega’s, waarvoor jij het initiatief zou kunnen nemen. Maar het zit hem ook in het neerzetten van planten, het schuiven met de spullen. Dat is namelijk minstens zo belangrijk voor de sfeer als goede contacten onderling. Op de een of andere manier voel jij in september precies aan wat daarvoor nodig is.

Tegelijk kun je ook sterk voelen dat je je ambities momenteel niet voldoende kwijt kunt. Dat je een beetje onder je niveau bezig bent. Je kunt en wilt zoveel meer. Ook kun je merken dat je niet voldoende erkenning krijgt. Alsof je niet gezien en niet gehoord wordt. Probeer de frustratie erover daar te laten waar deze hoort: op je werk. Neem het niet mee naar huis. Misschien is het tijd om voorzichtig te denken aan een nieuwe stap. Zelfs als je uiteindelijk besluit dat je wel degelijk op de goede plek zit, kun je een tot mooie inzichten komen als je even je neus buiten de deur steekt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou