Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Vissen

In de maand september ligt de nadruk op het een-op-een contact met klanten of patiënten of andere mensen (anders dan collega’s) waar je via je werk mee te maken krijgt. Dat brengt het best in jou naar boven. Door Mercurius in Maagd doe je er alles aan om anderen blij te maken, ze de beste service en aandacht te geven. Kan ik nog iets voor u doen? Daarbij ben je super attent en onthoud je de kleinste details, waardoor anderen zich door jou helemaal gezien voelen. U was toch jarig vorige week? Dat levert jou en de organisatie waar je werkt waarschijnlijk prachtige reviews op, dus je werkgever kan erg tevreden met je zijn.

Maar… toch kun je het gevoel hebben dat jijzelf iets tekort komt, want Saturnus staat in Vissen. Alsof jij niet gezien wordt. Ook mist de aandacht voor spiritualiteit waar je als gevoelige Vissen zo’n behoefte aan hebt. Je kunt je na zo’n lange dag aandacht geven en dienstbaar zijn, wat leeg en uitgeput voelen. Daarom is het erg belangrijk dat je tijd vrijmaakt om weer op te laden; een sauna of stille plek bezoeken en even helemaal alleen zijn met je (hogere) zelf en je gedachtes.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou