Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Waterman

Je hebt van alle sterrenbeelden niet de makkelijkste opdracht deze maand. Je zult moeten proberen om met mensen te communiceren over hun diepste geheimen, hun trauma’s en pijn, en dan als onderdeel van je werk. Daarin word je bijgestaan door Mercurius, die je helpt om de juiste woorden te kiezen. Maar het kan toch een beetje zwaar zijn omdat je de neiging hebt om het een en ander mee te nemen naar huis, naar je privéruimte. Misschien helpt het om na je werk eerst een eind te gaan wandelen of zwemmen en dan pas je huis binnen te gaan.

Wat ook lastig kan zijn is dat je spanning voelt over je financiële situatie. Dan wil je mensen alle tijd en aandacht geven, maar ondertussen tikt de meter door. Dat kan voelen als een conflict, alsof je anderen tekortdoet, alsof je niet toekomt aan wat echt belangrijk is. Altijd weer dat geld, die tijdnood. Waarom kan het niet anders? Er komt meer ruimte in je hoofd en hart als je beseft dat wat jij te geven hebt, gaat over kwaliteit en spiritualiteit en niet over tijd op zich. Probeer je daar op te richten en je grenzen aan te geven.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou