Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2023

In september, de maand van het ijverige, dienstbare teken Maagd, zijn de vakanties voorbij en ligt de focus op back to work. De ambitieuze planeet Saturnus staat in Vissen. Planeet Mercurius in het ijverige teken Maagd. Hoe breng jij het er met deze planeetstanden de komende maand vanaf?

Maandhoroscoop september 2023: Weegschaal

De aandacht in je werk kan uitgaan naar cliënten of collega’s die het moeilijk hebben. Denk aan mensen in nood die je aandacht vragen en die bij jou een luisterend oor vinden. Deze mensen zoeken begrip en iemand die menselijk reageert in plaats van direct een ‘nee’ te horen te krijgen.

Het gaat voor jou niet over presteren en lijstjes afwerken, maar over verbinding zoeken en een manier vinden om mensen écht verder te helpen. Daarin kun je dan – door Mercurius in Maagd – opeens heel erg praktisch en oplossingsgericht zijn. Die combinatie is goud waard. Je kunt dus echt het verschil maken in de levens van anderen en dat doe je ook nog eens met alle mensenliefde die je in je hebt. De spanningen ontstaan als die ‘lijstjes’ ondertussen ook af moeten. Als die zich opstapelen en je de druk voelt van een deadline. Je ziet het als je persoonlijke verantwoordelijkheid en ambitie om beide schotels in de lucht te houden. Dat kan lukken, maar vergeet niet dat je meer voor elkaar krijgt als je uitgerust bent. Geef je nachtrust en ontspanning de hoogste prioriteit, dan kun je tweehonderd procent klaarstaan voor anderen zonder dat het ten koste gaat van je gezondheid.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou