Nieuw: training astrologie en je sterrenbeeld

Nieuw: training astrologie en je sterrenbeeld Nieuw: training astrologie en je sterrenbeeld Nieuw: training astrologie en je sterrenbeeld

Bijna iedereen kent zijn sterrenbeeld; het is één van de twaalf tekens aan de nachtelijke sterrenhemel. Inzicht in dit sterrenbeeld brengt je in contact met de diepere lagen van je persoonlijkheid.

Je zou er misschien niet direct bij stilstaan, maar hoe de planeten aan de hemel stonden tijdens je geboorte zegt niet alleen iets over je karakter, het zegt ook iets over hoe je je lichaam en energie gebruikt. Je geboortehoroscoop is eigenlijk een denkbeeldige foto van de sterren en planeten op het moment van je geboorte. En je zou het kunnen zien als een blauwdruk van wie je bent. Bij iemand die op dezelfde dag en in hetzelfde jaar, maar op een ander tijdstip wordt geboren, is de denkbeeldige foto van de sterrenhemel anders. En dat zorgt ervoor dat diegene door andere planeten beïnvloed wordt en daarom een ander karakter en andere behoeften heeft.

Verbinden met jezelf

Deze training astrologie is dus een prachtige manier om kennis te maken met de magie van astrologie en om je op een nieuwe manier met jezelf te verbinden.

Wil je meer leren over je sterrenbeeld en ben je benieuwd naar je element, heersende planeet en temperament voor meer inzicht in jezelf? Volg dan nu onze nieuwe online training Astrologie en je sterrenbeeld.

Dit ontvang je:

  • Een rijke introductie in de wereld van astrologie
  • Astrologisch advies op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, spiritualiteit en relaties
  • Mind, body, soul en love-horoscopen van onze huisastroloog en expert Johanna Blok
  • 7 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen (via je telefoon of computer)
  • Ontdek je element, heersende planeet en temperament voor meer inzicht in jezelf
  • Met reflectie-oefeningen, yogahoudingen, rituelen en meditaties afgestemd op jouw teken
  • Happinez sterrenbeeld poster (pdf), die je op ieder formaat kunt afdrukken

Leer jezelf beter kennen

Ben je benieuwd naar deze nieuwe online training? Klik hier voor meer informatie.

 

Volgend artikel
Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken
Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken