Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken

Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken Volle maan in Vissen: dit ga je ervan merken

Op woensdag 2 september 2020 om 07:21 uur verschijnt de volle maan in Vissen. Deze volle maan heeft veel invloed op je gevoelsleven.

Vissen is een dromerig, etherisch en gevoelig teken. Als de volle maan in het teken Vissen staat, zul je extra gevoelig en opmerkzaam zijn naar je omgeving. Je kunt je onzeker voelen en passief zijn. Deze volle maan is veranderlijk en vraagt om flexibiliteit en openheid voor verandering. Het kan mededogen, onvoorwaardelijkheid en intuïtief bewustzijn vergroten, maar je kunt je ook overweldigd en emotioneel verward voelen.

Met Vissen krijg je de kans om je diep te verbinden met de aarde, de bron en het goddelijke. En als je je bezighoudt met je creatieve of spirituele zoektocht, zul je tijdens deze volle maan profiteren van de enorme verbeeldingskracht van Vissen.

Volle maan

Volle maan heeft alles te maken met bewustzijn, intuïtie, instinct en het komen tot betekenisvolle, persoonlijke realisaties. Het kan een emotionele tijd zijn voor veel mensen, en dit wordt nog extra bekrachtigd door Vissen. Dit komt doordat de maan en het sterrenbeeld Vissen allebei deel uitmaken van het waterelement. Volle maan in Vissen is daarom een goede tijd om meer water te drinken, tijd door te brengen bij het water, te stomen of een bad of douche te nemen.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Uranus

Er is een diepe, ontwakende energie in deze volle maan. Niet alleen omdat het valt in het van nature psychische teken Vissen, maar ook omdat het een harmonieuze uitlijning maakt met Uranus. Uranus is de planeet van ontwaken en verandering. Het moedigt je aan om dingen vanuit een nieuw perspectief te zien; je bewustzijn verschuift en verhoogt.

Het is de truc om volledig aanwezig te blijven, zowel in je lichaam als bij wat er om je heen gebeurt. Simpele mind-body-spirit oefeningen maken het makkelijker om te aarden en te centeren.

Meer Happinez?

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Dit is jouw horoscoop voor september
Dit is jouw horoscoop voor september