Terug naar overzicht

Ram? In augustus ben jij vuriger dan ooit

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ram? In augustus ben jij vuriger dan ooit

Augustus helpt ons om ons eigen, creatieve gezicht te laten zien, met Mars in Leeuw en Venus in Leeuw terwijl we op 1 augustus net de nieuwe Maan in Leeuw achter de rug hebben. Wat brengt augustus, de oogstmaand, jou lieve Ram?

Met Mars in het krachtige vuurteken Leeuw ben je als Ram in augustus letterlijk in je element. Je voelt dat je fifteen minutes of fame zijn aangebroken, dat je kunt laten zien wie je bent en wat je kunt, en waarin je een punt kunt maken.

Uit het diepst van je hart

Het zou leuk zijn als je tijd kunt vinden om aan een creatief project te werken. Daarin kun je veel energie kwijt en je durft meer dan normaal, waardoor het resultaat echt spectaculair kan zijn en veel bewondering oproept. Maar zelfs als dat niet zo is, maakt het jou niet uit, want je voelt dat je er zelf achter kunt staan. En dat is het belangrijkste. Het zijn jouw ideeën, kleuren, inzichten, creaties, noem maar op. Dit komt uit het diepst van je hart, zo moet het zijn en niet anders.

Je kunt deze energie ook uitleven op een fysieke manier, door te dansen, te rennen, te springen of aan acrobatiek te doen. Je voelt dat je lijf precies doet wat jij wilt, dat het naar jou luistert. Je kunt ook voelen hoe mooi je bent en genieten van je schoonheid, zonder zelfkritiek of onzekerheid. Je mag er letterlijk zijn!

Meer lezen over astrologie?

Ram, ondersteun je creativiteit in augustus

 

Door anderen gelezen