Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier

Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier

Net als de westerse astrologie geeft de Chinese astrologie veel prijs over je karakter. Voor inzicht in liefde en vriendschap leer je meer over je Chinese maandier.

Dit teken wordt bepaald aan de hand van je geboortemaand en is dus anders dan je jaarteken. Je maandier vertelt hoe jij je opstelt in relaties. Waar heb je behoefte aan, wat straal je uit, wie trek je aan? Bereken je Chinese maandier en ontdek de betekenis ervan.

Rat: stormachtige minnaar

Onstuimige energie is kenmerkend voor de Rat als maandier. In die liefde is dit type onbesuisd, heeft veel relaties óf zorgt dat die ene relatie stormachtig blijft. Mensen met Rat als maandier zijn charmeurs die potentiele geliefden moeiteloos om hun vingers winden.

Os: trouwe partner

Het teken Os als maandier staat voor duurzaamheid, dit type stort zich niet onbezonnen in een liefdesavontuur. Als de Os iemand ontmoet waarmee hij het naar zijn zin heeft, is hij moeiteloos trouw en toegewijd aan een prettig leven lang samen.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger

  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

  • Meer dan 5.925 trainees gingen je voor

Tijger: passievolle jager

Van alle maandieren is de Tijger het meest gepassioneerd. De liefde is voor dit type een halszaak waarvan je uitgebreid en voor altijd moet genieten. Met een vaste verbintenis hebben ze niet veel op, tenzij die voldoende passie en afwisseling biedt.

Konijn: respectvolle romanticus

Konijnen als maandieren zijn zacht en romantisch. Liefkozing en wederzijds respect staat voor hen bovenaan. Aan ruzie en discussie hebben ze een broertje dood. Konijnen zijn erg gesloten en soms brengen zelfs de langdurigste relaties daar geen verandering in.

Draak: onafhankelijke aandachttrekker

Heb je een relatie met iemand met het maanteken Draak? Zorg voor voldoende aandacht voor deze persoon, dan is dit type op zijn best en krijg je veel terug. Draken zijn onafhankelijke mensen, ook in gezelschap. Ze schudden de boel graag op en verlangen dan naar gas terug, niet naar bijval.

Slang: mysterieuze verleider

Mensen met Slang als Chinese maandier zijn verleidelijk en mysterieus. Warmte, liefde en openheid in relaties in voor hen van levensbelang, maar of ze dat zelf altijd bieden? Slangen weten goed wat ze willen in de liefde en gaan recht op hun doel af.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Paard: trouwe ongeduld

Het maanteken Paard heeft vrijheid nodig in de liefde. Niet omdat ze ontrouw zijn, maar omdat ze temperamentvol en ongeduldig zijn. Als een Paard het idee heeft vast te zitten, raakt hij in paniek. Paarden zijn eerlijk en houden ondanks hun onstuimigheid van een knus huiselijk leven.

Geit: fluctuerende romanticus

Geiten als maanteken zijn ware romantici. Ze worden snel verliefd en zijn meesters in verleiden. Langdurige relaties aangaan, vinden ze lastiger, want ze zijn wispelturig en hun fluctuerende humeur maakt dat ze van tijd tot tijd niet weten wat ze willen.

Aap: vrolijke onrustzaaier

Het vrolijke maanteken Aap houdt van de liefde. Door zijn charme  en levendigheid trekt hij partners aan als een magneet, maar zich aan één van hen verbinden is niet zo aan de onrustige Aap besteed. Deze mensen geven vaak een minder traditionele invulling aan de liefde.

Haan: loyale criticus

Hanen als maanteken zijn kritisch. Ze flirten wel graag, maar laten zich niet zomaar in met de eerste die voorbijkomt. Laat maar zien wat je in huis hebt, is het devies van Haan. Als het hem bevalt, gaat hij ervoor en maakt hij de relatie tot een succesvolle waarin zijn partner altijd op één staat.

Hond: loyale verbinder

Iemand met het Chinese maandier Hond wil maar één ding: een maatje voor het leven. Voor eeuwige trouw schrikt de Hond niet terug. Deze mensen zijn uitermate loyaal en hebben alles voor hun partner over. Ze moeten er voor waken een matige relatie te romantiseren.

Varken: tedere hartendief

Varkens als maanteken zorgen voor warmte en een goede sfeer. Ze maken het mensen naar de zin en als ze verliefd worden, gaan ze snel een relatie aan. Varkens houden van de liefde. Het zijn tedere minnaars met het hart op de juiste plaats.

Meer weten?

  • Lees Chinese Love Signs van L.A. Justice
Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over astrologie?

Vriendschapsastrologie: herken je beste vrienden.

Volgend artikel
Susan Smit over de mysterieuze kracht van de maan
Susan Smit over de mysterieuze kracht van de maan