Ram? Dit is het jaar om de liefde toe te laten

Ram? Dit is het jaar om de liefde toe te laten Ram? Dit is het jaar om de liefde toe te laten Ram? Dit is het jaar om de liefde toe te laten

Een jaar met als hoofdthema ‘de liefde’ (hallo vuurwerk), mooie ontdekkingen en ontspanning. Dat is 2020 voor jou in een notendop, Ram.

Een jaar met vuurwerk

Zodra een nieuw jaar begint, lijkt het meteen of alle energie van het jaar ervoor is verdwenen. De nacht van Oud en Nieuw kan jouw hart raken op een manier die je niet lang meer hebt gevoeld. Met de Ascendant in het teken Weegschaal en Chiron in jouw teken Ram weet je zeker: dit is het jaar om de liefde weer in je leven toe te laten. Misschien kijk jij tijdens het heffen van je champagneglas zelfs al in de ogen van de ware… Want zo snel kunnen die dingen gaan. 

Pijnplekjes maken plaats voor ontspanning

Dat wil niet zeggen dat je meteen vergeten bent wat er in eerdere relaties is voorgevallen. Er kunnen nog wat pijnplekjes zitten. Maar als je in 2020 een nieuwe partner ontmoet, is dat iemand die vastbesloten is die plekken te masseren totdat jij kunt ontspannen en tot de pijn is verdwenen. 

Mooie ontdekkingen

Het is ook een uitstekend jaar om te werken aan je zelfbeheersing. Door meer controle te hebben over je woorden en gedrag, geef je de ander meer ruimte om zich aan jou te laten zien. En daardoor doe je erg mooie ontdekkingen. Er is nog heel veel ruimte in je hart en dat voelt fantastisch. 

Meer lezen over je sterrenbeeld, Ram?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
2020 is voor jou het jaar van vrijheid en onafhankelijkheid, Stier
2020 is voor jou het jaar van vrijheid en onafhankelijkheid, Stier