Terug naar overzicht

2020 is voor jou het jaar van vrijheid en onafhankelijkheid, Stier

Categorie
Tekst
Johanna Blok
2020 is voor jou het jaar van vrijheid en onafhankelijkheid, Stier

Benieuwd wat 2020 jou gaat brengen? Lees, onthoud en vóel al het moois dat op jou ligt te wachten Stier!

Bijzondere driehoekverbinding tussen planeten

De aftrap van jouw jaar kenmerkt zich door een mooie driehoekverbinding tussen de flitsende planeet Uranus en de communicatieve planeet Mercurius. Bovendien bevindt jouw persoonlijke planeet Venus zich op dat moment in het teken Waterman. Alle tekens wijzen dus één kant op: 2020 is voor jou het jaar van de vrijheid en onafhankelijkheid. Je eigen 4th of July.

De lokroep van de vrijheid

Je kunt je voorstellen dat dit voor enige turbulentie kan zorgen als je een vaste verbintenis hebt. Als iemand jou graag voor zichzelf wil houden kan dat spanningen geven, waar je als vredelievende Stier zo af en toe buikpijn van krijgt. Je wilt niemand kwetsen, maar de lokroep van de vrijheid is te sterk om te negeren.

Uitblinker in communicatie

Vertrouw erop dat je in de loop van dit jaar langzaam uit de emotionele spagaat komt en op je eigen benen gaat staan. Er komt een moment dat de ander jou meer ruimte kan geven zonder zich bedreigd te voelen. Dat heeft alles te maken met de manier waarop je communiceert. Hoe duidelijker en helderder jij verwoordt wat er in je omgaat, hoe meer begrip je krijgt. En juist daarin blink je in 2020 uit. Dus alles komt goed, ook al is het even zoeken.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Stier?

Door anderen gelezen