Terug naar overzicht

Dit wordt een jaar vol beloftes en mogelijkheden, Tweelingen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Dit wordt een jaar vol beloftes en mogelijkheden, Tweelingen

In 2020 borrel je over van de ideeën, leer je geduld te hebben en ontdek je dat je best minder streng voor jezelf mag zijn, Tweelingen. 

Alles wat je nodig hebt zit al in jou

Op het moment suprême, als een nieuw decennium begint, bevindt je persoonlijke planeet Mercurius zich in Steenbok waar hij zich op een gunstige manier verbindt met Jupiter en Uranus. Dat betekent vooral dat het een jaar is vol beloftes, waarin je merkt hoe ontzettend veel mogelijkheden je in je hebt.

Mogelijkheden op een gouden dienblad

Maar, daar is de ‘maar’, dat kan ook wat overweldigend zijn, waardoor je voortdurend het gevoel hebt dat je er ‘niet alles uithaalt wat erin zit’. Want met Mercurius in Steenbok heb je de neiging om streng voor jezelf te zijn en de lat hoog te leggen. Als je dan tegelijk al die mogelijkheden op een gouden dienblad krijgt aangereikt, is dat bij vlagen gekmakend.

Een kijkje in de speeltuin van het leven

Je hoofd borrelt over van de plannen en de ideeën maar vaak heb je het gevoel dat je met handen en voeten gebonden bent aan minder wilde of romantische zaken. Verplichtingen, contracten of gewoon je eigen angst om helemaal los te gaan. Probeer geduld te hebben met jezelf. Zie dit als een jaar van ‘ontdekken’ waarin je vrij mag rondkijken in de grote speeltuin van het leven. Later, als je een eerste shift hebt gemaakt uit het royale aanbod, is het makkelijker om met je hart keuzes te maken. 

Meer lezen over je sterrenbeeld, Tweelingen?

Door anderen gelezen