Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling

Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling

Op tweede kerstdag is er een zoneclips. Met een zonsverduistering komt de maan tussen de aarde en de zon te staan, waardoor de maan zijn schaduw over de aarde werpt.

Tijdens deze zonsverduistering liggen de zon en de maan op één lijn met Jupiter. De planeet van groei, overvloed en veel geluk. Deze laatste zoneclips van het jaar kan, dankzij Jupiter, voor gelukkige toevalligheden, verandering en opwinding zorgen.

Zonsverduistering

Een goed trefwoord voor deze prachtige zonsverduistering in december 2019 is serendipity. Het universum geeft je, op manieren die je niet zelf had kunnen bedenken, aanwijzingen die je vooruithelpen of die je iets nieuws doen ontdekken. Deze serendipiteit kun je versterken door naar je intuïtie te luisteren. Als je er voor open staat kun je dankzij de zoneclips alles vinden, van je droombaan tot je soulmate.

Het effect van geluksplaneet Jupiter

En zonsverduistering onder invloed van Jupiter brengt geluk, optimisme, vrijgevigheid en geluk, en geeft ruimte voor persoonlijke, professionele en spirituele groei. Lucky planet Jupiter geeft jou een enthousiaste drang om alles te doen wat je kunt, je vleugels te spreiden en het leven ten volle te ervaren.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Deze eclips is dan ook een uitstekend moment om een nieuw studie of cursus uit zoeken of om verre reizen uit te stippelen. Maar ook relaties, financiële beslissingen en carrièreplannen die onder deze invloed zijn gestart, hebben een grote kans van slagen.

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

Meer lezen?

Volgend artikel
Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft
Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft