Terug naar overzicht

Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling

Categorie
Zoneclips: dit is je astrologische voorspelling

Op tweede kerstdag is er een zoneclips. Met een zonsverduistering komt de maan tussen de aarde en de zon te staan, waardoor de maan zijn schaduw over de aarde werpt.

Tijdens deze zonsverduistering liggen de zon en de maan op één lijn met Jupiter. De planeet van groei, overvloed en veel geluk. Deze laatste zoneclips van het jaar kan, dankzij Jupiter, voor gelukkige toevalligheden, verandering en opwinding zorgen.

Zonsverduistering

Een goed trefwoord voor deze prachtige zonsverduistering in december 2019 is serendipity. Het universum geeft je, op manieren die je niet zelf had kunnen bedenken, aanwijzingen die je vooruithelpen of die je iets nieuws doen ontdekken. Deze serendipiteit kun je versterken door naar je intuïtie te luisteren. Als je er voor open staat kun je dankzij de zoneclips alles vinden, van je droombaan tot je soulmate.

Het effect van geluksplaneet Jupiter

En zonsverduistering onder invloed van Jupiter brengt geluk, optimisme, vrijgevigheid en geluk, en geeft ruimte voor persoonlijke, professionele en spirituele groei. Lucky planet Jupiter geeft jou een enthousiaste drang om alles te doen wat je kunt, je vleugels te spreiden en het leven ten volle te ervaren.

Deze eclips is dan ook een uitstekend moment om een nieuw studie of cursus uit zoeken of om verre reizen uit te stippelen. Maar ook relaties, financiële beslissingen en carrièreplannen die onder deze invloed zijn gestart, hebben een grote kans van slagen.

Meer lezen?

Door anderen gelezen