Voor jou: gratis proefles ‘Ayurveda’

Voor jou: gratis proefles ‘Ayurveda’ Voor jou: gratis proefles ‘Ayurveda’ Voor jou: gratis proefles ‘Ayurveda’

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit. Het is een eeuwenoude Indiase holistische leer die ons met onder andere heel concrete voedingsadviezen laat zien hoe we gezonder en energieker kunnen worden.

Waarom ayurveda?

Een gezonde ziel en een gezond lichaam — die wens staat bij veel mensen bovenaan ieders lijstje. Dat kan soms best een puzzel zijn, ieder mens is namelijk uniek. Hoe weet je precies waar jouw lichaam en ziel behoefte aan heeft?

Ayurveda brengt precies in kaart wat je kunt doen om goed in je vel te zitten. Ayur staat voor leven en veda voor de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven dat in balans is. De adviezen uit de ayurveda hebben betrekking op voeding, meditatie, beweging, verzorging en contact met anderen.

Met behulp van deze training zoek je met kleine stapjes naar wat goed voelt. Gaandeweg zul je merken dat je steeds beter in je vel zit, en steeds beter aanvoelt wat je nodig hebt. Op elk moment van de dag, in elk seizoen.

Cadeau: gratis proefles

In deze gratis proefles ontdek je alvast de eerste handvatten die voorbij komen in de training. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Zo maak je slim gebruik van geluiden
Zo maak je slim gebruik van geluiden