Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven

Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven

Dit jaar komt in het teken te staan van groei, Schorpioen. Jouw innerlijke krachten krijgen ruimte om tevoorschijn te komen.

Een slagveld om harmonie te creëren

In de nacht van Oud en Nieuw staat de dynamische planeet Mars in jouw teken in een gunstige verbintenis met de intuïtieve en wijze Lilith. Daardoor ga je een jaar tegemoet waarin jij enorm groeit in vrouwelijke kracht. Lilith heeft een engelachtige kwaliteit, die je verbindt met je hogere, innerlijke weten. Lilith heeft ook een Kali-kant. Kali is de Indiase godin van de duisternis, een razende godin met een hakmes, een bloeddorstige tong en een ketting van schedels. Zij is de godin die het leven geeft en die het leven neemt. Ze vernietigt demonen met een enorm vertoon van geweld, zonder enige genade. Het resultaat is dat de harmonie zich herstelt, maar daar gaat een bloederig slagveld aan vooraf.

Feel the power within you

Schorpioen heeft veel affiniteit met Kali. Ook jij gaat tot het uiterste als je meent dat iemand je probeert te benadelen. Dan ben je genadeloos. Ook jij voelt je diep verbonden met de processen van leven en dood. Dus dit is een jaar waarin je op je plek bent, en contact kunt maken met superpowers. En je weet precies wanneer je moet toeslaan. Maar net als met alle gaven is het belangrijk om deze gave alleen voor het goede te gebruiken.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Schorpioen?

Volgend artikel
Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter
Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter