Happinez sterrenbeelden gift guide

Happinez sterrenbeelden gift guide Happinez sterrenbeelden gift guide Happinez sterrenbeelden gift guide

De feestmaand is aangebroken! Deze maand draait om gezellig samenzijn met je dierbaren, enorm genieten van lekker eten en drinken, maar ook om cadeaus. En het kan nog best lastig zijn om hét ultieme cadeau te vinden voor de mensen die je liefhebt. Gelukkig kunnen de sterrenbeelden je een hoop wijze raad geven, zelfs over wat voor cadeau je het beste kunt aanschaffen voor die Ram, Vissen of Maagd in je leven.

Dit cadeau past bij ieder sterrenbeeld

Ram

Ben je op zoek naar een cadeau voor het sterrenbeeld Ram? Dan is het goed om te weten dat de Ram dol is op veel buiten zijn. Vaak hebben ze een actieve levensstijl waarin ze openstaan voor avonturen in alle soorten en maten. Houd daar rekening mee bij het zoeken naar een mooi cadeau. Zo kun je kiezen voor iets wat perfect past bij de hang naar avontuur van de Ram. En misschien denk je er niet direct aan, maar een Ram maak je ook blij met een typisch selfcare-cadeau. Juist om ‘m even een beetje af te remmen, tot zichzelf te laten komen.

Dit is wat je het beste voor de Ram kunt kopen:

Een selfcare setje, sportkleding of -accessoires, wanten en een sjaal, een doe-cadeau.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Stier

Stieren houden van comfort en zekerheid. Daarom zijn ze gek op alles wat zorgt voor een beetje extra daarvan. Kookboeken en fijne tools voor in de keuken zijn helemaal het ding van de Stier. Hun zintuigen werken bovengemiddeld goed, dus proeven en ruiken zijn heel belangrijk voor de Stier. Je maakt ze dan ook dolblij met iets wat daarop aansluit. Een parfum dat helemaal bij ze past, een chique kaars met een verrukkelijke geur doet het ook goed bij dit sterrenbeeld. Let er wel op dat je cadeau van goede kwaliteit is. De Stier doet het niet voor minder.

Dit is wat je het beste voor de Stier kunt kopen:

Een geurkaars, parfum, wierook, een kookboek.

Tweelingen

Tweelingen zijn dol op mentale stimulatie. Dit sterrenbeeld maak je dan ook heel blij met iets wat daarbij aansluit. Een goed boek, een spelletje waarbij je lekker veel moet nadenken, een setje kaarten vol vragen om elkaar beter te leren kennen; in die hoek moet je het zoeken voor de Tweelingen. Spelletjes die mentaal uitdagend werken zijn ook altijd goed, zeker als ze uitstekend op feestjes te spelen zijn.

Dit is wat je het beste voor de Tweelingen kunt kopen:

Mentaal uitdagende spelletjes, een goed boek, partygames.

Kreeft

Als er iemand dolgraag thuis is, is het de Kreeft wel. Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan een warm en gezellig thuis. Daar doet de Kreeft dan ook haar uiterste best voor. Dit sterrenbeeld maak je ontzettend blij met mooie accessoires voor in huis, zoals waxinelichthouders, een warme plaid voor op de bank of een gezellig lampje.

Ook is de Kreeft altijd druk met het zorgen voor anderen. Dat zit er van nature in, waardoor de Kreeft zichzelf nog wel eens wil vergeten. Daar kun jij een handje bij helpen door dit sterrenbeeld een fijne selfcare set cadeau te doen. Zo kunnen ze zichzelf ook eens goed in de watten leggen. 

Dit is wat je het beste voor de Kreeft kunt kopen:

Een warme plaid voor op de bank, waxinelichthouders, een mooie lamp, selfcare set met lichaams- of gezichtsverzorging.

Leeuw

De Leeuw is dol op grootse gebaren. Dat betekent niet dat dit teken alleen van grote of dure cadeaus houdt, maar het betekent wel dat de Leeuw graag cadeaus ontvangt waarover na is gedacht, wat bij ‘m past en écht voor hem bedoeld is. Waar Leeuwen ook van houden, is opvallen, in de spotlight staan. Ze besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en zijn daarom dolblij met cadeaus als tassen, sieraden of huid- en haarverzorging. Deze ketting met een gouden zonnetje eraan past perfect bij de Leeuw; de zon heerst over dit sterrenbeeld.

De kans is groot dat de Leeuw in kwestie al weken voor de feestmaand heeft gesproken over haar verlanglijstje. Ze weet namelijk vaak al precies waar ze graag blij mee gemaakt wil worden.

Dit is wat je het beste voor de Leeuw kunt kopen:

Alles van hun verlanglijstje, sieraden, huid- en haarverzorging.

Maagd

Maagd geeft veel om gezondheid en duurzaamheid. Alles wat daarbij aansluit, is welkom voor dit sterrenbeeld. Maagden zijn gek op orde aanbrengen in hun leven. Je maakt ze blij met een mooie agenda of planner van kwaliteit. Daarbij zit het verzorgen in het DNA van de Maagd. Een plant of een mooie bloempot is dus ook een fantastisch cadeau voor dit teken.

Met Mercurius als heerser is de Maagd overigens ook dol op het duiken in een goed boek. Nieuwsgierigheid kent de Maagd genoeg. Daarbij kan de Maagd erg kritisch zijn op anderen en op zichzelf. Daarom is een setje affirmatiekaarten ook een fantastisch cadeau voor dit sterrenbeeld.

Dit is wat je het beste voor de Maagd kunt kopen:

Een boek, affirmatiekaarten, agenda, planner, een plant, een bloempot.

Weegschaal

Weegschalen zijn dol op schoonheid. Alles wat met beauty, mode of kunst te maken heeft, maakt ze blij. Ze zijn gek op selfcare en nemen er graag de tijd voor. Een mooie, satijnen kamerjas is bijvoorbeeld een fantastisch cadeau voor dit sterrenbeeld. Sieraden zijn ook een uitstekend cadeau voor de Weegschaal, net als interieur-items om hun woning mooi aan te kleden.

Daarbij is de Weegschaal dol op feestjes en spelen ze graag gastvrouw- of heer. Je maakt ze om die reden dan ook dolblij met fancy glazen, servies of andere aankleding.

Dit is wat je het beste voor de Weegschaal kunt kopen:

Marmeren onderzetters, sieraden, gezichtsverzorging, make-up, een kimono.

Schorpioen

Schorpioenen willen alles van je weten, maar zijn zelf niet zo van het delen. Mits je de belangrijkste persoon in hun leven bent, met wie ze het liefst zouden samensmelten. Om ze een beetje uit hun comfort-zone te trekken, kun je ze een vragenspelletje cadeau doen met als doel om elkaar beter te leren kennen. Uiteindelijk zullen ze dit fantastisch vinden, want ja, ze willen écht alles van jou weten.

En dat geldt niet alleen voor de mensen om ze heen, want Schorpioenen duiken maar al te graag heel diep in een onderwerp. Zeker als het spannend of taboedoorbrekend is, is de aandacht van de Schorpioen getrokken. Ze graven diep tot ze precies weten hoe iets werkt of in elkaar zit. Weet je dat de Schorpioen waarvoor je een cadeautje zoekt gek is op leren over astrologie, beleggen of seksualiteit (typische Schorpioen-thema’s), is het altijd goed om daarop in te spelen. Je doet ze een plezier met een boek waar ze in kunnen duiken en nog meer van kunnen leren. Dit geldt overigens ook voor (online) trainingen of workshops.

Dit is wat je het beste voor de Schorpioen kunt kopen:

Vragenspelletje om elkaar beter te leren kennen, boeken over hun favoriete onderwerp, een online training of workshop.

Boogschutter

Boogschutters leven ervoor om hun horizon te verbreden. Ze zijn dol op reizen en zien het liefst ieder stukje van de wereld. Heeft ‘jouw’ Boogschutter spannende reisplannen voor de boeg? Probeer dan stiekem te achterhalen of er nog iets nodig is voor de trip. Een stevige backpack, een goede waterfles, een powerbank, een nekkussen. Misschien wel een goede camera of mooie cameratas, of een lens? Mocht je er niet achter kunnen komen of er nog iets nodig is voor de trip, dan zit je met een reisgids, een reisjournal of een mooi boek over een bijzondere bestemming altijd goed.

Dit is wat je het beste voor de Boogschutter kunt kopen:

Een mooie reisgids of -journal, reisbenodigdheden zoals een rugtas of een waterfles, boeken over bijzondere bestemmingen.

Steenbok

Als er een sterrenbeeld moeite heeft met ontspannen, is het de Steenbok wel. Dit teken voelt zich het liefst altijd nuttig en wil non-stop bezig zijn. Toch is ontspanning ontzettend belangrijk, hoe je horoscoop er ook uitziet. Cadeaus die de Steenbok helpen te ontspannen, zijn een aanrader. Wat dacht je van een puzzelboek? Zo kan de Steenbok ontspannen terwijl hij of zij het idee heeft alsnog nuttig bezig te zijn. Een spelletje dat zorgt voor hetzelfde effect is overigens ook altijd goed.

Daarbij is de Steenbok heel ambitieus en kun je ook daar je cadeau-inspiratie uit halen. Zo maak je dit teken ook blij met een mooie agenda voor alle afspraken, een notitieboek, een mooie laptophoes of een stevige werktas. Let wel: de Steenbok houdt van spullen van mooie kwaliteit. Het is onhandig en heel zonde om halverwege het jaar een andere agenda, een nieuw notitieboek of een nieuwe tas te moeten kopen omdat de andere het heeft begeven.

Dit is wat je het beste voor de Steenbok kunt kopen:

Een puzzelboek, een agenda, accessoires voor het werk, spelletjes.

Waterman

Watermannen houden van aparte dingen. Vaak zijn het zelf excentrieke verschijningen, dus pas je cadeau daarop aan. Goed om te weten is dat de Waterman houdt van spullen waar een verhaal achter zit. Organisaties die (een deel van) de opbrengst aan een goed doel schenken, hebben de voorkeur. Ook zijn ze dol op innovatieve technologie en dingen met een uniek design. Denk aan handgemaakte producten die zo uniek zijn, dat er maar één exemplaar van is. Of een handig apparaatje waarmee het leven van de Waterman in één klap een stuk makkelijker wordt. Je kunt echt een heleboel kanten op.

Omdat de Waterman een sociaal sterrenbeeld is, legt hij graag vast wat hij meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld met een polaroidcamera (die maken een comeback tegenwoordig), of een portable printer om foto’s van je telefoon direct uit te printen. Zo kunnen ze hun herinneringen direct een mooi plekje geven in huis.

Dit is wat je het beste voor de Waterman kunt kopen:

Unieke, handgemaakte producten met een verhaal, gadgets, polaroidcamera of portable printer.

Vissen

Vissen is het meest spirituele sterrenbeeld van de dierenriem. De kans is groot dat je ze blij maakt met een spiritueel getint cadeau. Wat dacht je van een mooi boek over een van hun favoriete onderwerpen? Dat hoeft overigens niet altijd non-fictie te zijn, want Vissen kunnen wegdromen als de beste. Ze fantaseren oneindig over een betere, mooiere wereld, dus ook een fictieboek past helemaal in hun dromerige straatje. En over dromen gesproken: een dromendagboek is ook een uitstekend idee.

Is jouw Vissen niet zo’n fan van lezen? Je maakt ze ook blij met bijvoorbeeld edelstenen. Je slaat twee vliegen in een klap als je kiest voor edelstenen die niet alleen mooi zijn, maar ook beschermend werken. Vissen kunnen namelijk nogal gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf.

Dit is wat je het beste voor de Waterman kunt kopen:

Tarotkaarten, edelstenen, een boek of een dromendagboek.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.
Volgend artikel
De kracht van geven zonder kopen
De kracht van geven zonder kopen