Verstevig de zwakkere plekken in 2020, Vissen

Verstevig de zwakkere plekken in 2020, Vissen Verstevig de zwakkere plekken in 2020, Vissen Verstevig de zwakkere plekken in 2020, Vissen

Niets zo belangrijk als je thuis voelen lieve Vissen. Je hebt bergen met liefde om te geven aan de mensen die achter je staan en er altijd voor je zullen zijn. 

Een jaar vol emoties

Je persoonlijke planeet Neptunus staat conjunct met de Maan als de klok twaalf uur slaat en jij 2019 voorgoed achter je laat. Dat betekent dat je een emotioneel jaar tegemoet gaat vol van tranen en geluk. Je zou ook geconfronteerd kunnen worden met zaken die je gevoel van veiligheid ondermijnen. Dat kan letterlijk in je huiselijke omgeving zijn. Het kan zich ook afspelen binnen je familie. Maar het drukt je met de neus op de feiten: als je de afgelopen jaren niet goed voor eigen huis en haard hebt gezorgd, worden de zwakke plekken dit jaar zichtbaar. 

Family first

Het goede daarvan is dat je beseft hoe belangrijk het is om meer aandacht aan je gezondheid, je huis en je familie te schenken. Deze zaken vormen je levensfundament, als je dat goed voor elkaar hebt, gaat verder alles (werk, geld) bijna vanzelf. 

Dus het advies is om je basis te onderzoeken en zwakke plekken te verstevigen. Dat kan ook letterlijk zijn. Bijvoorbeeld als je een oud huis hebt waarvan het fundament problemen vertoont of dat scheuren in de gevel heeft. Je zult zien dat als je dergelijke zaken aanpakt, jij emotioneel beter in je vel komt te zitten.  

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Vissen?

Volgend artikel
Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020
Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020