Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020

Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020 Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020 Ram, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020

Jouw gezondheid vraagt in 2020 om extra aandacht Ram. Dat is het effect van de planeet Chiron, die je herinnert aan pijn uit het verleden, die zich letterlijk vastgezet kan hebben in je lichaam. Lees er alles over in je gezondheidshoroscoop, Ram.

Je durft het probleem bij de bron aan te pakken

Misschien loop je al een tijdje rond met iets kleins en heb je ermee leren leven; in 2020 kan dat meer naar de oppervlakte komen, waardoor je er nu echt iets aan wilt doen. Het kan ook zijn dat je toevallig een nieuwe therapie tegen het lijf loopt, die jou van je klacht kan afhelpen. Waarschijnlijk sta je meer open voor behandeling die op emotioneel en spiritueel niveau werkt en het probleem aanpakt bij de bron.

Vooruit met de geit… euh Ram!

In de periode juni tot december staat de planeet Mars in het teken Ram. Dat geeft je een enorme kracht die je echt in je lijft kunt voelen. Je kunt bergen verzetten en marathons lopen. Zelfs als je normaal niet zo sportief bent, kun je ernaar verlangen om je lichaam uit te dagen en te onderzoeken hoe ver je kunt komen met hardlopen of een andere snelle vorm van sport. Of power-yoga spreekt je dan ineens meer aan dan yin yoga.

Wees in die periode wel terughoudend met activiteiten die het vuur in je lijf aanwakkeren (bikram yoga, sporten in de volle zon). Je innerlijke vlam staat op een hoog pitje, less is more.

Wil jij jouw volledige horoscoop voor 2020 lezen? In het nieuwe nummer van Happinez lees je wat het nieuwe jaar je brengt op het gebied van love en soul.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Volle Wolfmaan: de eerste full moon van 2020
Volle Wolfmaan: de eerste full moon van 2020