Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari

Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari Ram, dit is je maandhoroscoop voor februari

Jupiter en Uranus hebben jou in februari als het ware omarmd en kunnen jou verrassen met iets dat heel waardevol is én op het gebied van spiritualiteit.

Wat is er nu waardevoller dan het gevoel dat jij het allermeeste waard bent? Dus je eigenwaarde? Dat is de bron waaruit alles voortkomt wat jij aan waarde in je leven om je heen verzameld. Of dat nu gaat om een bankrekening, een fantastische baan of een betrouwbare partner. En uitgerekend dat gevoel krijgt in februari een boost op een onverwachte manier. You didn’t see that one coming…?

Element van verrassing

Dat neemt niet weg dat je de afgelopen tijd hard aan jezelf hebt gewerkt, dus het komt ook niet helemaal uit de lucht vallen. Dus doe een wens of doe er twee en besef dat je nu wordt geholpen die wens te realiseren en besef ook dat de vervulling ervan aan jou toebehoort. Wat die spiritualiteit betreft… je zou je kunnen ontpoppen als de goeroe of inspirator van anderen. En ook daar zit een element van verrassing in. Dat je zomaar ineens gevraagd wordt je verhaal te doen. En komt van het een het ander.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari
Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari