Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari

Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari Stier, dit is je maandhoroscoop voor februari

 In februari winnen we allemaal de figuurlijke loterij want de planeet van het geluk (Jupiter) werkt samen met Uranus die van verrassingen houdt. 

Jouw grootste verrassing is dat je veel meer fysieke vrijheid krijgt en ervaart dan je had verwacht. Ineens slaat de sfeer om en krijgt jouw innerlijke rebel (die zich de laatste tijd steeds luider liet horen) alle ruimte. Daarmee verdwijnt een somber gevoel, het idee dat alles alleen maar de verkeerde kant op lijkt te gaan. Je kunt een enorme opluchting en blijdschap voelen. De wat lastigere periode die achter je ligt, is dan ook meteen vergeten. Met een enorm optimisme maak je plannen voor de toekomst. Richt je vooral ook op reisplannen! En daar zit misschien wel een van de verrassingen van Jupiter en Uranus, dat je de mogelijkheid krijgt om een onverwachte en erg leuke reis te maken, een die leerzaam is en jou opnieuw contact laat maken met een groot gevoel van vrijheid.

Nieuwe vriendschap

Een andere verrassing van Jupiter en Uranus zou een nieuwe vriendschap kunnen zijn. Iemand die je zomaar ontmoet, waar het enorm mee klikt. Zo’n vriendschap waarbij je niet genoeg kunt krijgen van de vele leuke ontdekkingen die je doet in de ander, de overeenkomsten die er zijn, ook als je allebei uit een andere wereld lijkt te komen.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari