Voor jou: gratis proefles ‘Leef met de maan’

Voor jou: gratis proefles ‘Leef met de maan’ Voor jou: gratis proefles ‘Leef met de maan’ Voor jou: gratis proefles ‘Leef met de maan’

De maan beïnvloedt de waterhuishouding op aarde – daarom is het niet onwaarschijnlijk dat ze ook effect heeft op ons lichaam en onze emoties. Leven volgens het natuurlijke ritme van de maan kan je helpen bij het maken en timen van je keuzes.

Deze maand een nacht hevig liggen dromen of juist de slaap niet kunnen vatten? De hele avond gedanst met energie voor tien? Ongebreidelde werklust gehad – en dan weer de behoefte gevoeld om alleen te zijn? Kijk eens naar de stand van de maan op die momenten; wellicht weerspiegelde de maan je gedrag en gemoedstoestand.

Leef met de maan

Wanneer je in het ritme van de maan leeft, kan dat voelen als een kosmisch steuntje in de rug. Laat je sterken door de volle maan tijdens een creatieve bezigheid, en reflecteer tijdens een nieuwe maan. In de online training ‘Leef met de maan’ nodigen we je met opdrachten, meditaties, video’s en oefeningen uit om het ritme zelf te ervaren.

Cadeau: gratis proefles

In deze proefles ontdek je de eerste handvatten die voorbij komen in de training, uit “Les 1: Leven met de maan”. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Is jouw sterrenbeeld een kardinaal, vast of beweeglijk teken?
Is jouw sterrenbeeld een kardinaal, vast of beweeglijk teken?