2020 staat in het teken van passie en erotiek, Weegschaal

2020 staat in het teken van passie en erotiek, Weegschaal 2020 staat in het teken van passie en erotiek, Weegschaal 2020 staat in het teken van passie en erotiek, Weegschaal

Brengt 2020 jou ware liefde of raak je verwikkelt in een driehoeksrelatie, Weegschaal? Hoe dan ook brengt dit jaar wederom lessen met zich mee. 

Juno maakt verbinding met Venus

Als de klok twaalf uur slaat, staat de erotische planetoïde Juno in Weegschaal in een gunstige verbintenis met je persoonlijke planeet Venus. Je hoeft geen astroloog te zijn om te zien welke schaduw deze planeetstanden vooruit werpen. 2020 staat in het teken van passie en erotiek. Sommige astrologen denken dat Juno een indicator is voor het huwelijk, de ware liefde. Maar er is een andere school van astrologen die in Juno vooral de buitenechtelijke lust ziet. Juno zou volgens hen ook het symbool zijn van de driehoeksrelatie.

Driehoeksrelaties

Nu is er iets bijzonders met driehoeksrelaties: er kan een dynamiek ontstaan die zichzelf in stand houdt. Zo’n driehoek kan soms jarenlang duren als een partij niet kan kiezen en de twee anderen afwisselend de aantrekkende en afstotende rol op zich nemen.

Goed en kwaad

Dan kun je in negatieve zin verbonden raken met degene waar je partner vreemd mee gaat. Of jij bent diegene die niet kunt kiezen uit twee aantrekkelijke mannen (of vrouwen). Dit zou jou in 2020 kunnen overkomen. En grappig genoeg kun je er veel van leren. Dat niemand echt goed of slecht is, bijvoorbeeld. In alles wat goed is, schuilt kwaad en in alle kwaad schuilt goeds. Dat is het holisme van Juno.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Weegschaal?

Volgend artikel
Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven
Lieve Schorpioen, in 2020 ga je meer in harmonie leven