Terug naar overzicht

Gebruik de kracht van de natuur voor je huid

Categorie

Actief zijn in de natuur heeft een helend effect op ons. Je bloeddruk daalt, je lichaam herstelt sneller van stress en je geest komt tot rust. Waarom zou je het dan voor je huidverzorging elders zoeken? De natuur heeft alles in ‘huis’ om je van buiten te laten stralen. En: je weet ook nog eens wat je smeert.   

Wij zijn onderdeel van de natuur

Iets waar we vaak aan voorbij gaan, is het feit dat alles met alles is verbonden. En dat wij als mensen ook onderdeel zijn van de natuur. Daarbij is alles wat op aarde leeft, ook nog afzonderlijk afhankelijk van elkaar. De natuur kan niet zonder ons, maar wij ook niet zonder de natuur. Zij weet als geen ander wat goed voor ons is.

Groener smeren

De natuur biedt ons gezonde voeding, zoals groente en fruit. Producten die je van binnen én buiten doen stralen en goed doen voor je gezondheid. Dus waarom zou je het voor je huidverzorging ingewikkelder maken – en hier ook niet gebruik van maken? Net zo fijn: je weet – als je voor natuurlijke huidverzorgingsproducten kiest – ook precies wat je op je huid smeert.

Klaar om te stralen?

Weleda helpt je hier graag bij. De natuur is de inspiratie voor al hun huidverzorgingsproducten. Alle producten bestaan uit 100% natuurlijk ingrediënten die je huid verzorgen en in balans houden. En: ingrediënten die je kunt eten. Want zo vindt Weleda: alles wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten. Dus geen synthetische parfum, geurstoffen, kleurstoffen en andere allergenen.

Voor een droge (winter)huid: Skin Food

Een product dat jouw huid alle liefde geeft die hij nodig heeft – zeker nu in de winter – is Skin Food van Weleda, 100% natuurlijke voeding voor je droge huid. Deze alles-in-één-crème voor gezicht en lichaam is op basis van biologische plantextracten: driekleurig viooltje, kamille en Calendula. Een rijke, voedende crème voor droge handen, voeten en gezicht. Het beschermt je huid tegen temperatuurverschillen en ondersteunt om meer vocht vast te houden. Ook vermindert deze natuurlijke crème jeuk en een trekkerig gevoel, wat je vaak hebt in de winter. Te gebruiken door het hele gezin én zeer geliefd bij celebs.

Mét driekleurig viooltje, kamille en Calendula

Driekleurig viooltje heeft een vochtinbrengende en beschermende invloed op de huid, waardoor hij geschikt is voor een droge en gevoelige huid. Kamille werkt verzachtend en kan helpen om de huid te herstellen. Ook Calendula heeft kalmerende eigenschappen, maar werkt ook ontstekingsremmend. Een fijn ingrediënt voor als je een gevoelige huid hebt.

Ontdek Weleda Skin Food en ontvang van 25 januari tot 14 februari 25% op het hele Skin Food assortiment.

Door anderen gelezen