Dit is een fijne plek om weer even helemaal op te laden

Dit is een fijne plek om weer even helemaal op te laden Dit is een fijne plek om weer even helemaal op te laden Dit is een fijne plek om weer even helemaal op te laden

Soms word je zo meegezogen in de hectiek van alledag, dat je vergeet om een moment voor jezelf te pakken, te ontspannen en weer op te laden. En juist selfcare is zo belangrijk als je er ook voor een ander wilt kunnen zijn. Sta jezelf daarom toe om op te laden.

Er zijn verschillende manieren om te ontspannen en jezelf weer even helemaal op te laden. Gewoon thuis bijvoorbeeld tijdens een meditatie of door een heerlijk voetenbad te nemen. Maar wat soms nog wel fijner is, is naar een andere plek te gaan om even helemaal tot rust te komen. Gewoon de deur achter je dicht te trekken en de dagelijkse beslommeringen los te laten. Een plek waar je diepe ontspanning kunt ervaren, is in de allereerste Body & Mind Spa ter wereld, gevestigd in House of Rituals Amsterdam. Het ervaren waard en een mooi cadeau aan jezelf.

Geestelijke ontspanning in de Mind Spa

De Body & Mind Spa is een rustgevende plek waar je kunt onthaasten en ontspannen. Diepe rust, meditaties en unieke ademhalingstechnieken ervaar je in de Mind Spa. De behandelingen zijn een krachtige mix van oude wijsheden en moderne technologie, onderbouwd door wetenschappelijke kennis over mentale stressverlichting en ontspanning.

Brain Massage

Muziek kan ook effectief zijn om rust en ruimte te creëren in je hoofd en weer contact te maken met je lichaam. In de Mind Spa kun je daarom ook diverse brain massages boeken. Hierbij gebruikt Rituals de therapeutische werking van muziek door de samenwerking met Elusius, een van Nederlands beste audio-ingenieurs. Door specifieke frequenties en tactiele vibraties word je in een meditatieve toestand gebracht.

Mind Studio

En dan is er ook nog een Mind Studio waar je unieke meditaties ontdekt. Dit kan je helpen om je lichaam en geest te kalmeren en de ontspanningsreactie van je lichaam te activeren. Heel bijzonder is de Campfire Meditation. Je mediteert in groepsverband waarbij het kampvuur de meditatieve staat weerspiegelt (aan de hand van hersengolven) door middel van kleur en intensiteit van het vuur. Hoe rustiger je als groep wordt, hoe groter het vuur.

Ook fijn: de Body Spa

Naast de Mind Spa bevindt zich in House of Rituals ook een Body Spa. Hier kun je voor diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning heerlijke schoonheidsbehandelingen boeken, zoals massages, facials, manicures en pedicures en meer. Een aanrader is de foammassage, één van de House of Rituals Specials. Bij deze behandeling lig je op een verwarmde massagetafel met geïntegreerd watersysteem en word je van top tot teen in je favoriete Rituals-schuim gehuld. De massage heeft een diep reinigende en hydraterende werking. Je voelt je erna weer als herboren.

Winactie: maak kans op een behandeling naar keuze in de Body & Mind Spa in House of Rituals

Ook je lichaam en geest opladen in de Body en Mind Spa in House of Rituals? Fijn nieuws: we mogen een behandeling naar keuze weggeven ter waarde van € 100. Om hier kans op te maken, kun je hier je gegevens achterlaten. Je kunt meedoen t/m zondag 31 oktober. Op 8 november wordt via de e-mail contact opgenomen met de winnaar.

Volgend artikel
Sluit de dag ontspannen af met een theeceremonie  
Sluit de dag ontspannen af met een theeceremonie