Maak kans op 5x een zomerpakket van Dr. Hauschka

Maak kans op 5x een zomerpakket van Dr. Hauschka Maak kans op 5x een zomerpakket van Dr. Hauschka Maak kans op 5x een zomerpakket van Dr. Hauschka

In alle seizoenen kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken, ook zeker in de zomer. Dit fijne zomerpakket van Dr. Hauschka kan daarbij helpen. Het bevat een Gekleurde Zonnebrandcrème met SPF 30 voor het gezicht, een After Sun Lotion en een fleurige banana.

De Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht met SPF 30 ondersteunt de huideigen bescherming tegen zon en beat een minerale uv-filter. Daarbij geeft de crème je een frisse, zongebruinde teint. De heilzame planten in dit product zijn o.a: abrikoos, vijgcatus, wondklaver en goudsbloem.

De After Sun Lotion is heerlijk om te gebruiken na een warme, zonnige dag. Het verkoelt, kalmeert en activeert de huideigen vochthuishouding. Deze lichte lotion bevat onder andere wondklaver, ijsplantje, amandelolie en rozenwad.

Met heilzame plantenextracten

Alle natuurlijke cosmetica (waarvan ook veel vegan) van Dr. Hauschka is op basis van heilzame plantenextracten uit biologische teelt. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Daarbij houdt Dr. Hauschka rekening met het natuurlijk ritme van de natuur en de huid. De producten ondersteunen namelijk de huideigen kracht en geven impulsen en laten het proces van het zelfherstellende vermogen met rust.

Hoe maak je kans?

Happinez mag 5x een zomerpakket van Dr. Hauschka weggeven t.w.v. 50,95. Dit pakket bestaat uit een Gekleurde Zonnebrandcrème SPF 30, een After Sun Lotion en een fleurige bandana. Vul onderstaand formulier in om kans te maken. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Meedoen kan t/m 2 juli 2023.

Het beste uit de natuur 

Alle producten van Dr. Hauschka bevatten uitsluitend het beste dat de natuur te bieden heeft voor jouw huid en is sinds het begin (1967) al dierproefvrij. De producten zijn 100% natuurzuiver en gecertificeerd volgens het strenge internationale NATRUE-keurmerk.

Volgend artikel
Restorative Yoga: kom tot rust met deze herstellende yogales
Restorative Yoga: kom tot rust met deze herstellende yogales