Voor jou: gratis proefles Sacred Sexuality

Voor jou: gratis proefles Sacred Sexuality Voor jou: gratis proefles Sacred Sexuality Voor jou: gratis proefles Sacred Sexuality

Sacred sexuality gaat over een andere ervaring van seksualiteit. De intentie van sacred sexuality het ontwaken van seksuele, orgastische energie en dit door je hele lijf voelen stromen. Bij sacred seks vertraag je, ben je aanwezig in het hier-en-nu, om alle subtiele lagen van genot bewust en met al je zintuigen te ervaren.

Sacred Sexuality

Seks is – zo stellen verschillende oude culturen – heilig. Bij zowel alle oervolkeren werd seksuele energie gezien als een directe expressie van de levenskracht. Het werd gevierd: het is vreugde, liefde en laat alles om je heen in beweging komen.

We zijn deze positieve blik op seksualiteit in de loop der jaren een beetje kwijtgeraakt: in de moderne cultuur heerst er vaak nog steeds een taboe op lichamelijkheid, en wordt (vooral vrouwelijke) seksualiteit onderdrukt of beknot. Met de online training Sacred Sexuality proberen we de vrouwelijke seksualiteit weer in ere te herstellen: grenzeloos, zonder taboe of schaamte.

Voor jou: proefles

Je volgt nu gratis een proefles van de online training Sacred Sexuality. Meld je hieronder aan en krijg direct toegang.

Volgend artikel
Selfcare in de herfst: zo blijf je in balans
Selfcare in de herfst: zo blijf je in balans