Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious

Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious

Nieuwe energie is onlosmakelijk verbonden met een gezond lijf. Voed je lichaam daarom met het beste wat moeder aarde te bieden heeft: groen, vers en het liefst biologisch, zoals de slowjuices van Frecious. Goed nieuws: we mogen twee Daily boxen (met 20 sappen) t.w.v. 85,- weggeven.

Gezond sap voor elke dag

De slowjuices van Frecious zijn fijn om de dag mee te starten. De flesjes bevatten 70%, 85% of 100% groente. Zo krijg je niet meteen een flinke portie groente binnen, maar geeft het je ook meteen energie. Dit komt mede door de speciale perstechniek: elk vezeltje kan vermalen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de voedingstoffen goed kan opnemen.

Of als detox

Naast dagelijks gebruik kun je de groentesappen ook gebruiken als detox. Bijvoorbeeld als grote schoonmaak van lichaam en geest, om lichter de lente in te gaan of als kickstart naar een gezondere leefstijl. Doordat de juices na productie diepgevroren worden, blijven ze tot wel een jaar vriesvers en behouden ze hun vitaminen en mineralen.

Win 2x een Daily box t.w.v. 85,-

Lijkt het je leuk om de slowjuices van Frecious eens te proberen, dagelijks of als detox? Laat dan hieronder jouw gegevens achter om kans te maken op één van de twee boxen. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Volgend artikel
(Ver)licht het voorjaar in? Doe eens een detox
(Ver)licht het voorjaar in? Doe eens een detox