Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

Moderne technologie maakt ons leven een stuk makkelijker, maar heeft ook de drukste generatie ooit geproduceerd. Onze hoofden zitten net zo vol als onze agenda’s en we voelen ons haast schuldig als dat niet zo is. Terwijl het heerlijk is om je af en toe goed te vervelen: je laadt je hoofd letterlijk op, zodat je daarna weer lucht en ruimte hebt voor nieuwe plannen, ideeën en échte creativiteit.

Deze drie apps helpen je een handje:

Muziek voor bij je stemming

Door een vinger op je smartphone camera te leggen, geeft MusicforMoods je muziek die bij je stemming past door je hartslag te meten. Als je de app vijf tot tien minuten per dag gebruikt, zou deze stress helpen te verminderen, meer balans in je leven geven en je welzijn verhogen.

Ruimte in je hoofd

Een sportschool lidmaatschap, maar dan voor de geest: dat is Headspace. Met een prachtig vormgegeven app helpt deze app je met mediteren. Simpel maar doeltreffend, in tien minuten per dag.

Buddhify elk moment van de dag

Kun je niet slapen, heb je een simpele meditatie nodig of wandel je in het park en wil je tijdens het lopen een geleide meditatie doen? Met Buddhify kun je voor elk moment een passend rustmoment uitzoeken.

Volgend artikel
Zeven boeken voor een spirituele zomerzoektocht
Zeven boeken voor een spirituele zomerzoektocht