Cadeau voor jou: krachtdierensafari

Cadeau voor jou: krachtdierensafari Cadeau voor jou: krachtdierensafari Cadeau voor jou: krachtdierensafari

Hoewel de herfst officieel pas op 23 september ingaat, kun je al langzaam tekenen van zijn komst opmerken: paddenstoelen die her en der uit de grond schieten en bomen die rood, oranje, geel kleuren zijn tekenen dat het nieuwe seizoen niet meer lang op zich laat wachten.

Niet alleen de planten verraden de komst van de herfst; wie goed oplet kan ook dieren spotten die zich in dit seizoen extra fijn voelen – en zich dus ook wat vaker laten zien. 

Download de safari

Zie je bepaalde dieren heel vaak terugkomen op je pad deze herfst? Dan kan het zijn dat dit dier je ergens op wil wijzen of een speciale boodschap voor je heeft. Download hieronder de gratis ‘krachtdierensafari’ met dieren die je vaker kunt zien in de herfst en hun spirituele betekenis. Kruis af welk dier je vaker bent tegengekomen en ontrafel de boodschap van ‘jouw’ krachtdier. 

Leef met de seizoenen

Wil je ontdekken wat de herfst jou kan brengen? Meld je dan gratis aan voor Happinez’ Leef met de seizoenen. Ontvang 6 mails in je inbox vol met inspiratie, oefeningen en cadeaus. Ontdek de kracht en het ritme van elk seizoen én wat het voor jou kan doen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Dat kan hier.

Volgend artikel
Leef met de seizoenen briefpapier