Sterrenbeeld Maagd: liefde, werk, karakter én valkuilen

Sterrenbeeld Maagd: liefde, werk, karakter én valkuilen Sterrenbeeld Maagd: liefde, werk, karakter én valkuilen Sterrenbeeld Maagd: liefde, werk, karakter én valkuilen

Carolyne Faulker schreef het boek ‘Ontrafel de sterren, ontdek jezelf.’ Hierin beschrijft ze hoe je op een praktische manier jezelf kunt ontdekken aan de hand van je sterrenbeeld. 23 augustus tot en met 22 september in het teken van de Maagd.

Ontdek meer over dit sterrenbeeld op het gebied van persoonlijkheid, carrière en de liefde.

Hoe herken je een Maagd?

Over het algemeen zijn Maagden erg betrouwbare, eerlijke en vriendelijk mensen. Maagden weten als geen ander anderen het gevoel te geven dat ze speciaal en geliefd zijn. Maar daarnaast zijn Maagden het nuchterst van alle sterrenbeelden. Ze zijn analytisch  en kunnen hard werken.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Maagd & carrière

Maagden zijn erg prestatiegericht. Dit combineren ze met een aangeboren gevoel voor stijl, wat ze tot geweldige ontwerpers maakt. Een andere typische roeping voor de Maagd is de geneeskunde. Vanwege hun aandacht voor detail, geduld en de mate van concentratie zullen ze uitblinken als verzorger, verpleger of arts.

Maagden hebben structuur en orde nodig om het onderste uit de kan te kunnen halen. Zo gedijen Maagden over het algemeen niet goed in een chaotische omgeving. Omdat een Maagd uitblinkt in discipline en het scheppen van orde is freelancen ze op het lijf geschreven.

Valkuilen van de Maagd

Maagden kunnen de neiging hebben zaken overmatig te analyseren, te kritisch zijn en alles of iedereen naar zijn of haar hand willen zetten. Vaak vinden Maagden het lastig om met verandering of chaose om te gaan. Dit komt allemaal voort uit angst.

Probeer niet altijd de controle te willen hebben. Het is voor Maagden belangrijk om te leren dingen los te laten en zichzelf iets meer spontaniteit te gunnen. Laat de gedachte om alles perfect te willen doen lekker varen. Het analytische vermogen van de Maagd is een prachtige gave, alleen moet je hierin niet doorslaan.

Maagden in de liefde

Maagden hebben een zuiverheid en zekere onschuld die hen erg aantrekkelijk maakt. Vaak zijn Maagden loyale en toegewijde minnaars en partners. Er is echter wel een keerzijde, Maagden hebben namelijk de neiging om hun partner op een voetstuk te plaatsen. Dit kan funest uitpakken voor het geluk van hun geliefde. Voor Maagden is het daarom belangrijk dat zij de imperfecties, die ons uniek maken omarmen.

Wil je het hart van een Maagd veroveren?

Probeer de Maagd te ondersteunen bij het overwinnen van zijn of haar angsten en voldoende gerust te stelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de Maagd aan het lachen maakt.

Benieuwd wat er deze maand voor jou in de sterren staat? Hier lees je de horoscoop van augustus voor Maagd.

Meer lezen?
Je leest meer over de Maagd en andere sterrenbeelden in het boek:‘Ontrafel de sterren, ontdek jezelf.

Volgend artikel
Geen huishoudprinses? Zo krijg je zin in schoonmaken (echt waar)
Geen huishoudprinses? Zo krijg je zin in schoonmaken (echt waar)